Augustus#1000km2016


Het is even zoeken naar het wandelgevoel zo vlak na de vierdaagse. Langzaam komt het weer terug. Helaas van korte duur. Iets met een drempeltje …

Zondag 7 augustus 2016 (23,7 km)
Ik heb er weer zin in. Ik wandel het bekende rondje; richting Lutjewinkel, een stukje van het Noord-Hollandpad, Kolhorn, via Barsingerhorn weer terug naar huis. Ik geniet van de dingen om heen. Onderweg een beetje spelen met de camera. Op het Noord-Hollandpad is het even zoeken naar het wandelpad. Gevonden! Binnen no-time zijn mijn broekspijpen nat van het hoge gras. Gelukkig wel waterdichte wandelschoenen aan. In Kolhorn en bakkie doen en opdrogen. Via een wandelpad richting Barsingerhorn. Ik zie drie lepelaars vliegen. Helaas kan ik er geen foto van maken, dus ik geniet maar van wat ik zie. Op mijn gemak weer terug naar huis. Blij dat het wandelgevoel weer terug komt.

Zaterdag 20 augustus 2016
De planning is morgen zo rond de 30 km te gaan wandelen. Helaas pindakaas. Iets met een lullig drempeltje, oftewel, ik ga door mijn enkel. Dat wordt voorlopig even niet wandelen, snik. Duimen dat het snel overgaat, zodat ik over een paar twee weken de Airbornemars kan lopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s