De agenda van 2016


Een nieuw jaar, een lege agenda. Het ene idee na het andere buitelt door mijn hoofd.  Eerst maar eens beginnen met de dingen waarvan ik weet dat ik ze kan realiseren en waarvan ik tot rust kom.

Om te beginnen het wandelen.  De Egmond wandelmarathon staat al gepland. De 4Daagse Alkmaar is ook al geboekt. In mijn hoofd wandelt er nog een gedachte. Namelijk de 100e 4Daagse van Nijmegen. Er hobbelen nog wat beren op mijn pad. Ik zie dat ik pas in maart kan inschrijven. Heb ik nog even de tijd om te onderzoeken of ik vriendjes kan worden met de beren.

Op Facebook kom ik een groep tegen die gaat voor ‘1000 km in 2016’. Niet teveel bij stilstaan, inschrijven. Al maak ik het mezelf direct moeilijk. Want ik ga alleen de wandelkilometers tellen. Dus niet de wekelijkse kilometers naar werk, boodschappen doen, een ommetje e.d. Benieuwd hoe ver ik kom.

Poeh, de agenda begint zich nu al aardig te vullen. En dan heb ik het alleen nog maar over het wandelen. Van de week maar eens mijn gedachten laten gaan over de fotoplanning.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s