Sprinkhaan


Fotocursus in Artis. Het lukt niet erg met de opdrachten. Gedachten springen alle kanten op. Complete verwarring in mijn hoofd.  Voordat de frustratie toeslaat even mijn eigen ding doen. Macrolens uit de tas en naar binnen het reptielenhuis in. Letterlijk even de focus op iets anders. De bezoekers turen naar de hagedissen. Mijn oog valt op een kleine sprinkhaan die over de grond loopt, zo ver mogelijk uit de buurt van de hagedissen. Door het glas kijken we elkaar aan met een blik van ‘hoe komen we hier uit’, al schat ik in dat zijn interpretatie van er uit komen wel iets anders dan die van mij .

Het plezier in fotograferen komt weer terug. Nu de opdrachten nog ….

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s