Code rood


Voor vandaag, 11 december, wordt code rood afgegeven. ’s Ochtends geen vlokje sneeuw te bekennen.  De compactcamera toch maar in de tas.

Het weerbericht voor de middag verwacht sneeuw en waarschuwt een eerder naar huis te gaan. Er vertrekken steeds meer collega’s vroeg in de middag naar huis. Ik woon op 1,5 km van mijn werk en hoef niet met de auto naar huis, dus ik werk nog even door. Rond half vijf houd ik het voor gezien en haal de camera uit de tas. Tijd voor een winterfoto. En dat valt niet mee. Geen dikke laag sneeuw, maar heel erg fijne sneeuw. Het waait ook nog eens, een uitdaging om de lens droog te houden. De vingers vriezen nog net niet aan de camera vast. Maar ik heb een sneeuwfoto. Brrrr, en nu gauw naar huis opwarmen.

Markt Schagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s