Onderweg


Zaterdagochtend. Ik voel me zowaar uitgerust. Buiten is het aangenaam warm. Al een hele tijd niet gewandeld, te warm, te moe, te lui. Tijd om de wandelschoenen weer eens aan te trekken. Het to-do-lijstje ‘bewaar’ ik wel voor morgen.

Een rondje Kolhorn. Rustige weggetjes, veel fladderende vlinders, die uiteraard niet stil blijven zitten voor een foto. Vlak voor Kolhorn zie ik een lepelaar voorbij vliegen. En dan heb je natuurlijk geen spiegelreflex bij je, maar een simpel cameraatje met amper zoom… zucht. In Kolhorn een break en dan weer via Barsingerhorn terug naar Schagen. Weilanden met koeien, af en toe een kalfje. Wanneer ik mijn camera pak voor een fotoshoot van bovenstaande koeien, vliegen ze ineens alle kanten op, behalve één. Die laat zich niet wegjagen door een simpele compactcamera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s