Op mijn knieën …


Rondje Zwanenwater. De zon schijnt en ik zie een hoop blauwtjes. Op een onbereikbare plek, je kunt tenslotte niet zomaar overal doorheen banjeren. Dat wordt vandaag op afstand genieten.

Aan het eind van de wandeling spot je deze twee. Ook dit keer te ver weg, maar wel op een plek waar ik bij kan. Tja, wat doe je. Je sluipt door het gras en gaat van door mijn knieën naar op mijn knieën. Steeds een stukje dichterbij, maar wel zo voorzichtig dat ze niet schrikken. In de tussentijd nog proberen de camera goed in te stellen.  Helemaal blij met het resultaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s