Egmond wandelmarathon


De weersvoorspellingen voor de wandelmarathon van Egmond waren niet al te best, maar het bleef zaterdag droog. Camera mee want ik wilde de strandlopertjes nu wel eens een keer goed op de foto krijgen. Ik kwam niet verder dan één foto. Een hond vond ze ook leuk, met als gevolg dat binnen een seconde de vogels gevlogen waren. Daar ging mijn droomfoto. Geen strandlopertje meer gezien. De focus maar op het wandelen gelegd, daar kwam ik tenslotte voor. Veel klimmen en dalen door rul zand. Goede oefening voor de beenspieren.

De weersvoorspelling voor zondag kwam wel uit. Op weg naar het station kwam de eerste bui al uit de hemel vallen. Aangekomen in Egmond was het weer droog. Voor even dan. Zodra ik het strand op liep begon het te miezeren. Het werd een wandeling met regen en dan weer droog. Beetje doorlopen dus. Straks in de sporthal opdrogen. Ik had onderweg bedacht dat ik straks maar een lekker stukje appeltaart moest nemen. Dat had ik wel verdiend met deze natte wandeling. Helaas, geen appeltaart te ontdekken in de sporthal. Ik troost me maar met een beker warme chocolademelk.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s