Bikkels


Het ultieme lentegevoel, lammetjes. Helemaal blij dat ik dit weekend op Texel zou bivakkeren. Waar ik alleen geen rekening mee had gehouden was het weer. Terwijl afgelopen woensdag de hooikoorts, nog zo’n lentegevoel, door mijn lijf gierde dacht koning winter daar anders over. Dit weekend stevige oostenwind en een gevoelstemperatuur van -14 graden. Als ik een lammetje was zou ik lekker de warme stal opzoeken. Maar onderweg van de boot naar Den Burg spot is toch lammetjes.

Het zonnetje schijnt vanochtend. Het waait nog steeds en het is bar koud buiten. De wandelschoenen aan en richting de Leemkuil op zoek naar de lammetjes. In het eerste deel geen schaap laat staan lammetjes te bekennen. Aangekomen bij de Leemkuil schieten er plots twee lammetjes achter de tuunwallen vandaan. In de luwte van de stal liggen er nog een paar. Wat een bikkels zeg.

Helaas sta ik niet bepaald uit de wind. Mijn vingers vriezen haast aan mijn camera vast. Het wordt een korte fotoshoot. Volgende keer beter en met vooral iets warmer weer.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s