Lentegevoel


Ik had ze afgelopen week vanuit de trein al gespot, de eerste lammetjes. Dus als eega zegt dat hij zondag op Texel moet zijn en of ik mee wil, hoef ik daar niet over na te denken. Het beloofd ook nog eens een zonnige dag te worden, dus wat wil ik nog meer.

Met de boot van half 9 naar Texel. Het is nog rustig, zelfs de meeuwen laten zich amper zien. Vanuit Den Burg start ik mijn wandeling, richting de Hoge Berg.  Hoe verder ik richting het oosten ga, des te meer schapen ik zie, maar lammetjes?

Lees verder … (opent op de website marianneswereld.nl)

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s