Santiago


In de ochtend is het nog niet duidelijk of ik vandaag in één keer naar Santiago kan lopen. Voet begint tegen te stribbelen. Weeg de verschillende opties tegen elkaar af. En laat dan alles los en ga op pad. Eigen ritme zoeken, luisteren naar mijn lichaam en vooral blijven genieten.

De kilometerpaaltjes tellen af. Van 24 km naar 14 km, ineens nog maar 9 km. Bij de laatste brug nog maar 4 km. In de verte lonkt Santiago. Focus op de gele pijlen die halverwege Santiago ophouden. Op gevoel naar centrum. En dan sta je plots oog in oog met de kathedraal. Wow, het is me gelukt.

Ik zoek de weg naar de kathedraal. Een niet te omschrijven gevoel als je het plein oploopt. De emoties buitelen over elkaar heen. Wat is dit toch mooi!

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s