Zwaartekracht wint


Ik weet nu hoe een kever zich voelt als hij op zijn rug ligt. Op een Spaans bospad val ik. Normaal kan je jezelf wel herstellen, maar met een rugzak op je rug wint de zwaartekracht. Op de één of andere manier rol ik op mijn rug. Zwaaiend met armen en benen om overeind te komen. Niet dus. Gelukkig kan ik de rugzak losmaken en ben ik snel weer op de been. Been een beetje geschaafd maar verder niks aan de hand.

Nog geen dag in Portugal en het overkomt me nog een keer. Dit keer op een wat glibberig bospaadje. Ik loop vandaag met Mark uit Maastricht. Als een galante ridder helpt hij me overeind. De schrik zit er goed in. De schaafwond van gisteren is wat groter geworden. Gelukkig geen enkel- of knieproblemen.

In beide landen een keer gevallen. Mooi, kan dat ook weer van mijn lijstje af 😉

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s